blå væg
Der er sket meget herhjemme siden sidst. Jeg føler, at min udvikling i mit hjem ændrer sig i takt med mig selv. Med tiden får jeg mit hjem til at passe bedre og bedre til mit liv og min families liv. Således at det både er funktionelt og behageligt.
Da efteråret satte sine første spor, og det begyndte at bliver hurtigere mørkt, fik jeg lyst til at få en mørkere kontrast til det hvide i mit hjem. Derfor malede jeg endevæggen i køkkenalrummet i en dyb mørkeblå farve.
Jeg har ikke fortrudt det et sekund. Dog skal jeg ikke garantere, at væggen ikke ender med at få en anden farve når vi nærmer os forår og sommer.

spisestue

Ligeledes er jeg begyndt at eksperimentere mere med blå og turkise farver i mine abstrakte malerier, som nu nærmer sig et mere drømmende “look” med tanker ledt henimod havet og naturen. Det er lige mig, og det kribler i fingrene hele tiden for at male. Det er nu drøn smart at lagene skal tørre indimellem. På den måde kan jeg godt nå at lave et lag ind imellem de daglige gøremål. Malerierne der ses her vil snart komme til salg her på siden. Jeg pønser også på at få trykt mine malerier i plakater. detailsAbstrakt

20161228_095018