Grankogler i loftet og tribal på væggen.

Mit hjem er i konstant forandring, og jeg elsker det. Det er ikke længe, at tingene får lov til at stå på samme sted. Jeg elsker at lave nye kroge med pynt, samt at skabe nyt ved at rykke på tingene. Jeg har været sådan så længe, jeg kan huske. Da jeg var barn lavede jeg konstant om på mit værelse. Jeg var igennem diverse hippie og goth indretninger. Heldigvis boede vi i et gammelt hus, hvor mine forældre gav mig lov til at eksperimentere og gøre (næsten), som jeg ville. Jeg tegnede mønstre på væggene, havde kæmpe grankogler fra Frankrig hængende i snore fra loftet samt en masse tørrede blomster. Jeg havde min dør klistret til med udklip fra blade og egne tegninger af Jimi Hendrix og Jim Morrison. Jeg havde et gammelt sofabord med egetræsben, som min far havde lavet. Det var malet med fedt farver med huse og forskellige mønstre over det hele. I den ene side havde jeg en stor flaske stående, hvor der var dryppet stearin ud over i lange baner. Ahhh det var tider. Drømmer mig et øjeblik tilbage til alle de dejlige stunder jeg havde i dette skønne hus. Det kunne være at jeg skulle prøve at fiske nogle billeder frem fra min sære indretning igennem tiden.

Nutidens indretning med pastel farver og egne malerier.

I går eftermiddags gik jeg i gang med at lave vores soveværelse om. Det havde længe været planen, og nu når vejret er så eftermiddags agtigt, får jeg endnu mere lyst til at lave hygge indenfor.

soveværelse

soveværelse

soveværelse

Kommoden her er et gammelt arvestykke fra min oldemor. Jeg har malet den hvid og sat nye greb på. Den ternede overflade var noget jeg fandt i den lokale genbrugs som kunne klistres på. Jeg er selv blevet meget tilfreds med resultatet. Hvad syntes du? Var det bedre med grankogler og grafitti på væggene? Faktisk har jeg en væg i stuen som jeg har overvejet at male. Men ja det er en anden snak..
Puderne er fra Ferm Living. Jeg har krydret væggene med mine egne malerier med pastel farver. Bænken er fra Kvickly.