Kære alle.

Tak fordi du kigger forbi min side. Jeg har ikke mange malerier til salg på min hjemmeside lige pt. Dem jeg har til salg lige nu, kan du købe hos Galleriet Youcreate i Odder i Jylland. De har både et showroom og en webshop, hvor mine malerier kan købes. De holder åbent med julehygge i weekenderne i december, så kig endelig fordi.

En anden grund til, at jeg nærmest ingen malerier har tilbage lige pt, er at jeg er fuldstændig begravet i eksamensforberedelse i både min dansk og billedkunst eksamen. Jeg burde jo virkelig være ude på dubberne med malerier til julegaver etc lige nu, men tiden går med at nørde farvelære og kunst teori i stedet. Dog kan du stadig bestille malerier hos mig. Både til dig selv, eller hvis en du holder af skal have et i julegave. Bare skriv til mig:)

Udover det går jeg også og hygger mig med indretningen i mit hjem. At flytte lidt rundt eller lave en ny krog herhjemme er mit frirum fra lektierne, og det er en skøn måde at koble af på. Desuden er jeg i disse måneder blevet valgt som brandrep hos Ilva bolig, og det er jeg meget stolt af:) Jeg hygger mig derfor også en del med borddækning og styling. 🙂

God søndag aften derude:)