Kender du det???

Man bliver aldrig helt tilfreds, selvom det jo er godt nok det man har? Jeg har indset, at det ikke er fordi jeg ikke er tilfreds, men fordi at jeg faktisk har brug for den forandring og “luft” det giver at rykke rundt eller skifte ting ud. Det kan også bare være nogle ting der skal hænge lidt anderledes på en væg eller nogle pyntegenstande der skal stå anderledes. Ja og så er det en god undskyldning for lige at få tørre støv af 😉

Ja så en lille omrokering den anden dag endte med en lidt større. Jeg flytter også ofte rundt på møblerne alt afhængig af årstiden, og nu skal vi have foråret på banen.

Så min elskede hængestol, er kommet hen foran terrassedøren. Lige straks kan man så sidde der med åbne døre og slikke sol inde i stuen. 🙂

Instagram

Det bedste der er sket for mig det sidste års tid, er helt klart, at jeg har opdaget Instagrams  fantastiske univers. Det tog mig lidt tid at hitte rundt i det hele, men nu er jeg siden september måned steget fra 2000 til 10.000 følgere. Det er helt utroligt. Det der er så skønt ved Instagram er tonen derinde. Det er et positivt univers, hvor der er fokus på det skønne og æstetiske, og det ELSKER jeg. Det er mit frirum og min legeplads. Der er plads til at “overgøre” og der eksisterer ingen jantelov. Det er lige noget for mig. Jeg kender dog ingen andre instagrammere personligt, og mine venner forstår mig ikke. Hehe, så jeg er lidt alene i denne verden, men hvem ved. Mon der åbner sig nogle nye døre?

For mig giver det virkelig også mening ift. min trang til indretning og til at rykke rundt hele tiden. Jeg ville gøre det uanset, men på Instagram kan man vise det frem og snakke med folk om det. Det er så hyggeligt:)

 

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

 

 

Er du på instagram og hvad bruger du det til?