Bonsaitræ i sit eget økosystem

Indlægget er udgivet i samarbejde med Homeish  //Indeholder Reklame

Homeish er min nye yndlingsbutik i Sydhavnen. Jeg elsker jo interiør, og jeg begriber ikke, at jeg faktisk er cyklet fordi denne butik dagligt i det halve år den har eksisteret i Sydhavnen, uden at stoppe op og gå ind og kigge. Det gjorde jeg så endelig en mørk dag i efteråret, og sikke en overflod af smuk smuk interiør og møbler der venter en. Butikken er virkelig et besøg værd, og man bliver utrolig inspireret af at gå rundt derinde. Jeg er blevet draget en anelse imod det lidt mørkere look pga. deres utrolige flotte styling. Masser af glas og spejle. I fredags blev jeg så den heldige ejer af nogle af deres skønne ting.

Homeish forhandler dette skønne skønne bonsaitræ, der lever inde i sit eget økosystem. Træerne er fra Aterlier Green Factory i Paris, som er en lille butik, der specialiserer sig i, at lave små unikke økosystemer som disse. Terrariet er et lille økosystem som virker ved fotosyntese. Planten skaber selv den fugt og klima som er nødvendigt for at den kan leve. Det er helt fantastisk, og følelsen af at sidde og kigge på den derinde i kublen, er helt fantastisk. Som om, den har sin egen verden derinde. Det har den faktisk også, for den passer sig selv og bliver selvvandende når den blot får det rette lys. Heldigvis har jeg masser af store vinduer, ovenlys og store terrassedøre. Den skal kun vandes en gang om året, så nu er der ikke andet for end blot at nyde. Jeg har sagt til ungerne, at det sikkert er en af de planter, man også kan snakke lidt tid/fortælle historier. Den står her på vores skønne skønne træstub, som vi selv har lavet. Den kommer fra et gammelt grantræ, der stod i vores have, da vi købte huset, og den er nu tør, og bliver brugt som bord. Jeg elsker den følelse af ro det giver, at drage naturen indendørs på den måde og kombinationen af min træstub og mit økosystem er fantastisk.

Kan sidde her i min hængestol og nyde mit lille træ. 

Vaser

Jeg erhvervede mig også disse skønne nye globevaser fra Danske AYTM. De er simpelthen så smukke, og jeg elsker den guldring de står på. De kan tages af guldringen, og vendes som man vil. De står så smukt på bordet, selv uden blomster eller andet i. Så flotte, og de matcher desuden mit vitrineskab perfekt. Uhh hvor jeg glæder mig til der begynder at pible blomster op i haven, som kan tages ind i vaserne.
//Reklame