Juuuhhuuu endelig lidt fri til mig. Jeg er altså ret stolt af mig selv. Jeg er nu uddannet dansklærer med et 10 tal og billedkunstlærer med et 12-tal. Jeg mangler stadig nogle enkelte fag, som jeg læser på merit og net. Derved kan jeg forhåbentlig koncentrere mig lidt mere om mine malerier det næste års tid også. Billedkunst eksamen var for vild. Wow wow. Der var frit valg på alle hylder ift. hvilket emne man ville arbejde indenfor, og jeg valgte selvfølgelig farveblandinger + abstrakte malerier, og det har jeg ikke fortrudt et sekund. Siden efteråret har jeg lært en masse og meget af det jeg lærte, var igennem et farvekursus hos Ida Andersen Lang. Helt fantastisk at gå i dybden med farveblandinger, og herved finde frem til netop de farveblandinger jeg efterfølgende ville bruge i mine abstrakte malerier. Jeg læste en masse om æstetiske læreprocesser, og lavede en opgave med undervisningsaktiviteter. Selve eksamen foregik så på den måde, at man skulle sætte en udstilling op, så man skulle tale om med inddragelse af teori osv. Anden del af eksamen var med fokus på den didaktiske del og de undervisningsaktiviteter, man havde tænkt sig at lave ude i skolen.

Her ser du et billede af min udstilling.