Ny terrasse med et par dages arbejde

Så sidder jeg her på min “nye” terrasse med en kop kaffe kl 8 om morgenen i den dejligste morgensol. Ja jeg indrømmer, at jeg måske har lige lovligt mange udendørs tæpper på min terrasse. OG ja jeg syntes, at det skaber vildt meget hygge, men en af grundende var også, at vores 3,5 år gamle træ terrasse virkelig også var blevet grim og slidt at se på. Den var blevet helt grå, som du kan ane på billedet nedenfor.

Så vi fik gang i højtryksrenseren, og så har jeg ellers været i gang de sidste par dage, og WOW sikke en forskel. Med 100m2 træterrasse var det virkelig også et projekt, der skulle tages hul på, da det faktisk tager sin tid. Men se, at komme i gang hvis du går og overvejer det, og vejret er jo til det lige nu.

Fordelene er:

  • Du får ryddet op i alle kroge på terassen
  • Du får fjernet visne grene fra alle planterne i krukkerne
  • Hvis der sidder blade og jord i spænd i rillerne mellem brædderne, bliver det også gjort rent
  • terrassen ser ud som ny
  • Og sidst men ikke mindst, man ser sin terrasse med helt nye øje, og kan derfor flytte rundt og style på ny.

Hvis du mangler ideer til styling af terrassen, så kan du finde inspiration i mit tidligere indlæg her

Se billederne af vores “nye” terrasse her