Vores dejlige hus i Englands største boligmagasin.

Det er virkelig en drøm der er gået i opfyldelse. Jeg har altid siddet og savlet over diverse boligmagasiner, og drømt om, at det en dag kunne blive mig, og det blev det:) Ihhhh , det er simpelthen en skøn følelse. Dog har jeg ikke haft æren af, at kunne blade i det i papirsform endnu. Jeg venter på min kopi, men jeg var så heldig at Ideal Home sendte mig en PDF med reportagen, og de opfordrede mig endda til at dele den her på min blog. En dag i august sidste år, fik jeg besøg af de to søde damer fra A little story. De er super dygtige, og vi fik taget en masse gode billeder og fik gode lange snakke om alt imellem himmel og jord. Dette endte så ud i denne fine reportage, som er endt I England:)

 

#mydanishhygge

Jeg har efterhånden hørt flere gange, at englænderne er vilde med Dansk hygge, og at det faktisk er blevet et helt fænomen både i England og USA. Jeg har derfor startet mit eget hashtag her på Instagram . Hashtagget er #mydanishygge, så hvis du er på instagram, så brug det endelig. Måske deler jeg dit billede en dag.;)

Nå men hvis du har lyst til at se mere så kig på Ideal Homes hjemmeside. De har links til, hvor magasinet kan købes online.

God dag til alle derude, jeg må tilbage til eksamens læsningen. <3